Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

XBox Media Center για το OS X σε δράση

Επείδη προσπαθώ να εξηγήσω σε πολλούς γιατί με έχει πιάσει πόρωση για το XBMC και κανείς δεν δείχνει να με καταλαβαίνει, ετοίμασα ένα μικρό βιντεάκι από το XBMC που κατοικεί στο Mac Mini μου:

Πλέον έχω φτιάξει το library με τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές και τις απολαμβάνω εξ ολοκλήρου μέσω του XBMC. Αν και ακόμα στην έκδοση 0.1.3 για Mac OS X, προχωράει με πολύ γρήγορα βήματα στο να γίνει το πιο χρήσιμο και απόλυτο media center για το Mac OS X. Η επόμενη έκδοση θα λύσει και το πρόβλημα σωστής απεικόνισης Unicode και κατ' επέκταση Ελληνικών χαρακτήρων.

Το default skin του XBMC είναι το Project Mayhem III. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε διάφορα skins. Τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό το βίντεο: το xTV (Apple TV 1.0 κλώνος) και MC360 (Xbox 360 κλώνος). Περισσότερες πληροφορίες και link για download στο επίσημο site του Developer: OSXBMC.com

ΥΓ: Το βιντεάκι φτιάχθηκε με το εξαιρετικό ScreenFlow και το iMovie 2008. Κάντε το Digg εδώ.

[UPDATE 26/2]: Το βίντεο αυτό, αναρτήθηκε και στην κεντρική σελίδα του OSXBMC.com, στην δεξιά στήλη με τα Links, με τον τίτλο "See OSXBMC in action!". Το mac mini μου και τα περιέχομενα του έγιναν διάσημα! Ο Βουτσάς στο Ιnternet! Xεχε :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: