Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Moshi iGlaze 3G - Θήκη για το iPhone

Στην διάρκεια ζωής του iPhone ως gadget έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες αξεσουάρ και θήκες για όλα τα γούστα. Η αναζήτηση της ιδανικής θήκης για το iPhone μας, πάντα ήταν και είναι ένα θέμα, αφού όλες λίγο ως πολύ, μαστίζονται από μικρά κουσούρια. Η μία είναι πολύ χοντρή αλλά προστατεύει, η άλλη είναι πολύ λεπτή κι όμορφη αλλά δεν βγαίνει εύκολα κ.ο.κ.

Και γω για να διαλέξω θήκη δεν είμαι τόσο "εύκολος", αφού το iPhone είναι μία πανέμορφη συσκευή και η θήκη που το πλαισιώνει πρέπει να είναι ανάλογης αισθητικής και όχι καγκουρέ, χοντροκομμένη, βλογιοκομμένη και άλλα ευτράπελα.

Ενθουσιάστηκα λοιπόν, όταν φέραμε στο κατάστημα που δουλεύω τις θήκες iGlaze 3G της Moshi. Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα:

Απίστευτα λεπτές και ελαφριές (σαν να μη φοράς τίποτα στο iPhone). Ωραία αίσθηση στο πιάσιμο της συσκευής αφού το κομμάτι του πλαστικού είναι ματ και στην αφή δεν γλιστράει. Περιλαμβάνει στη συσκευασία διάφανη μεμβράνη προστασίας για την οθόνη (δυστυχώς απαραίτητη ακόμα και για το 3GS), αλλά και για το πίσω μέρος που αφήνει εκτεθειμένο η θήκη (επίτηδες), στο σημείο του λογότυπου της Apple. Τέλος, είναι πανεύκολη στην τοποθέτηση και στην αφαίρεση της.

Βέβαια οι θήκες τύπου Back Cover όπως είναι η iGlaze, δεν παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία του κινητού, αφού αφήνουν την πρόσοψη του εκτεθειμένη. Ούτε σε περίπτωση πτώσης του iPhone θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο αφού τέτοιου είδους προστασία προσφέρουν μόνο οι θήκες από σιλικόνη ή λάστιχο. Είναι όμως ο πλέον εμφανίσιμός και λεπτός τρόπος να προστατέψουμε το κινητό μας από γρατζουνιές και μικροχτυπήματα. Οπότε αν είστε από αυτούς που συνηθίζουν να ρίχνουν το κινητό τους κάτω συχνά-πυκνά, τότε η iGlaze, δεν είναι για εσάς.

Moshi iGlaze 3G Black & White

Τί άλλο να ζητήσει κανείς; Να είμαστε λογικοί - μην είμαστε και πλεονέκτες! Κοστίζει 25 Ευρώ και βγαίνει σε τρία χρώματα: Μαύρο, λευκό και κόκκινο και περισσότερες φωτογραφίες τους μπορείτε να δείτε εδώ ή σε μορφή slideshow κάνοντας κλικ εκεί.

34 σχόλια:

TheoCoach είπε...

Nice nice. Ελπίζω να κατέβω σύντομα κατά Αγγελάκη να περάσω να πάρω μία λευκή.

artech είπε...

Εγώ χρησιμοποιώ τις Colors της SwitchEasy. Τις έχεις δοκιμάσει; Μοιάζουν αρκετά μ' αυτή που δείχνεις και είναι και αρκετά φθηνότερες.

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@TheoCoach Γίνονται ανάρπαστες!
@artech Οι Colors είναι κι αυτές καλές αλλά είναι αρκετά χοντρές και καλύπτουν και μέρος της πρόσοψης του iPhone. Οι iGlaze είναι Back Cover και αφήνουν όλο το μπροστινό μέρος του iPhone εκτεθειμένο.

mike26 είπε...

iskin kai xero psomi

Unknown είπε...

Αντώνη
σε ποιό μαγαζί δουλεύεις? Αν θέλεις στείλε μου την απάντηση με mail για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Εγώ δε τραβάω κανένα ζόρι να το γράψεις στη ψύχρα εδώ στη στήλη με τις απαντήσεις αλλά όλο και κάποιος δε θα έχει με τι να ασχοληθεί και μπορεί να κράξει....

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@Diofot Σιγά τ' αυγά! Δικό μου είναι το blog κι ο,τι θέλω γράφω. Εργάζομαι στο "Applestore Demo Center" της εταιρίας Elite, στην Αγγελάκη 23, Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Αθηνα που να τις πουλανε αραγε?

George είπε...

Εγώ να δείτε που έχω μια Carbon Fiber άσπρη της Ion-factory.Είναι καλή αλλά πολύ χοντρή.Προσφέρει 100% προστασία είναι κομψή αλλά το δέρμα που είναι άσπρο λερώνετε πολύ εύκολα και έχει γίνει λίγο άστα να πάνε.Τους έστειλα μήνυμα για το ότι μου χάλασε και ότι αυτά που είναι πάνω δεν βγαίναν(και έτσι είναι) και μετά από μια μικρή συζήτηση που είχαμε μου έστειλαν καινούργια δωρεάν ίδια που την έχω στην άκρη γιατί δεν θέλω να λερωθεί και αυτήν τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις αγορασα την κόκκινη!
Προτιμώ το  χωρίς Θηκη, αλλά πάντα κάθε τόσο αγοράζω και μια, την φοραω για μια δυο μέρες και μετά πάλι ´´σκετό´´
Αυτή την φορά όμως ..............είναι σαν να μην έχεις
Θηκη και με super αφή που είναι πολύ σημαντική για εμένα!
ThanX Tony πολύ καλή επιλογή!!! 

Jig Janus

e-mitilinios είπε...

Γίνεται να την παραγγείλω online απο το κατάστημα που δουλεύεις;

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@e-mytilinios Φυσικά. Έχουμε διαδικτυακό κατάστημα και οι θήκες που ψάχνεις είναι εδώ.

e-mitilinios είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου!

Jig Janus είπε...

Νομιζω οτι ειναι απο τις λιγες θηκες που δεν θα χρειαζεται να την βγαλουμε για να ''καθισει'' πανω στο TomTom GPS car kit
!!!

Unknown είπε...

αντωνη εχεισ βαλει screen protector ?

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@Theodoros Ναι. Δεν είναι να το αφήνεις «απροστάτευτο», δυστυχώς!

@ndy είπε...

εγω εχω το Power Support Air Jacket for iPhone διαφανο και αγορασμενο απο NY apple store, από ότι μου είπαν οι πωλητές είναι ότι καλύτερο γιατί αλλοιώνει στο ελάχιστο το design του iPhone. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να μπει στο dock πρέπει να βγει από την θήκη…

Διάφοροι Χρήστες είπε...

Ωραια η θηκη, το θεμα είναι οτι χωρις τηλέφωνο, τι να την κάνω την θηκη. Σχεδον 3 μηνες και ακομα να το πάρω δηλαδη οι ανθρωποι είναι απίστευτοι.

Elias είπε...

Μόλις παρήγειλα και εγώ από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είχα κατά νου να αγοράσω μια θήκη για το 3GS που θα παραλάβω Τετάρτη (Vodafone θέλοντος). Αντώνη, αφού τα κριτήρια μου συμπίπτουν με τα δικά σου, θα εμπιστευτώ το γούστο σου.

e-mitilinios είπε...

@Αντώνης Σιγάλας Μήπως έχεις βρει κάποιο τρόπο για καθαρισμό της άσπρης; Γιατί έχει γίνει πολύ χάλια βάλε-βγάλε από την τσέπη. Έχω δοκιμάσει οινόπνευμα αλλά τίποτα.

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Όχι. Ακόμα δεν έχει λερωθεί της γυναίκας μου για αν χρειαστεί να τη καθαρίσει! Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ αφού είναι τόσο δύσκολο. ;-)

Jig Janus είπε...

Μας ξεχασες Αντωνη!!!? ;)

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ούτε για αστείο! Η λειτουργία του Blog αναστέλλεται λοιπόν, ελπίζω προσωρινά!

Jig Janus είπε...

Nα εισαι καλα και καλη δυναμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το άκυρο ποστ αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι που ψάχνω και με καίει πολύ καιρό. Δεξιά στο site εκεί που λες περισσότερα links λες sigalakos' iTunes Reviews
Πως μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό;
Από που μπορώ να το βρω;

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@Ανώνυμος. Πας στο iTunes Store σε μια εφαρμογή που έχεις γράψει κριτική και στην κριτική αυτή το username σου εμφανίζεται ως link. Αν το πατήσεις σου δείχνει όλες τις κριτικές που έχει γράψει αυτός ο χρήστης (εν προκειμένι εσύ). Κάνεις λοιπόν copy paste αυτό το link και είσαι έτοιμος!

john είπε...

Αντωνη ευχομαι συντομα να επανελθεις δριμυτερος.

Ανώνυμος είπε...

HELP!! ασχετο το σχολιο αλλα χρειαζομαι βοηθεια. εχω ενα macbook white που αγορασα τον Μαρτιο προς Απριλιο του 2008. Χρειαζομαι ανταπτορακι για να τον συνδεσω με προτζεκτορα μεσω VGA αλλα δεν εχω ιδεα για την θυρα του. Κοιταξα λιγο στο internet αλλα η μινιdvi που εχουν οι νεοι macbook δεν ειναι ιδια. δεν εχω ιδεα τι να κανω

Escozul είπε...

Αντώνη μας έλειψες!
Τώρα με το OS 4 περιμένω πως και πως να επανέλθεις. Εγώ το έχω ήδη περάσει στο κινητό μου και πραγματικά είναι άλλη εμπειρία.

Παρόλο που μου κόστισε λιγάκι γιατί έχασα το Tethering μέσω wind μιας και τα παλιά ipcc που φορτώνει δεν είναι πλέον συμβατά με το OS 4, μικρό το κακό. Το κινητούλι μου έχει πραγματικά αλλάξει και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Άσε που δεν πίστευα οτι η πρώτη beta (περιμένουμε άλλες 5) να είναι τόσο σταθερή!

Ένα πράγμα μόνο θα πω: "Το multitasking ροκάρει πολύ"

Jig Janus είπε...

Αντωνη νομιζω οτι ειναι καιρος να μας πεις για το iPad :)

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Πολύ καλό το iPad! Το Gomac.gr απέθανε βρε συ. Δεν έχω πια χρόνο να ασχοληθώ μ αυτό. :)

Escozul είπε...

Δεν ακούμε κουβέντα! σε θέλουμε πίσω...

Αντώνη ζεις για να μας οδηγείς!

Unknown είπε...

Μακάρι να επιστρέψεις σύντομα Αντώνη με νέα ποστ!!!
Ελπίζω ο λόγος που δεν γράφεις να μην είναι κάτι άσχημο, άλλα ευχάριστες υποχρεώσεις … ( γιατί δεν σε είδα και πολύ καλά στο μαγαζί που ήρθα την τέταρτη )

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@Chris Mia xara eimai!

Ανώνυμος είπε...

Έχω ξοδέψει μία περιουσία σε θήκες και οι απλές και καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει είναι οι εξής 2:
1)http://www.ultra-case.com/product.php?pID=62
2)http://www.belkin.com/au/IWCatProductPage.process?Product_Id=501025

ταιριάζουν τέλεια και είναι οι πιο ελαφριές από όσες έχω δοκιμάσει.

Φέρτες και συ στο κατάστημα! :D