Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Καλά ξεκουμπίδια Microsoft!

Well Done! Yahoo!
Δεν υπάρχει ωραιότερο Κυριακάτικο ξύπνημα από αυτά εδώ τα νέα. Πολύ απλά η Microsoft έφαγε τα μούτρα της στην εξαγορά της Yahoo! Οι ιθύνοντες της Yahoo της βγάλανε το λάδι με έξυπνους χειρισμούς (και κορυφαίο τρικ την διαφημιστική συνεργασία Google - Yahoo) και η Μicrosoft έφαγε την πεπονόφλουδα. Ανακοίνωσε σήμερα ότι "αποσύρει" τον εαυτό της από την "πρόταση" εξαγοράς της Yahoo, αφού κατά τη γνώμη τους το τίμημα εξαγοράς είναι αρκετά μεγάλο.

Συγχαρητήρια στην Yahoo που χωρίς την υποστήριξη κάποιου "μεγάλου", κατάφερε να απωθήσει το βρωμερό κτήνος των εξαγορών, Μicrosoft. Πολύ θα ήθελα να δω τα μούτρα του CEO της Microsoft, Ballmer, μετά από αυτή την ιστορική αποτυχία. Αυτή η μέρα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τεχνολογίας. Η Microsoft να πάει να συγχωνευθεί με τίποτα άλλα wannabe startupάκια γιατί η Yahoo είναι σκληρό καρύδι και το απέδειξε. Yahoo! indeed!

3 σχόλια:

Jimbo είπε...

Την γλιτώσαμε! :)

Ευτυχώς γιατί αυτό που φοβόμουν περισσότερο ήταν το flickr...

Ανώνυμος είπε...

Microsoft γυρισε πλέον ο τροχός...όπως ήσουν ετσι & θα είσαι μια ζωή 1 προβληματική επιχείρηση με ακόμα ποιο προβληματικά προιόντα που έχουν προέλθει απο κακό-αντιγραφές καινοτομιών οπου το OS X είχε παρουσιάσει κατι χρόνια πριν στο ευρύ κοινό!

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Ουπς! Ξανάρχισαν λέει οι διαπραγματεύσεις με δάκτυλο του Icahn του δελφίνου! Άσταδιάλα πια σας βαρέθηκα. Αγοράστε τη να ησυχάσετε εσείς και εμείς. Μετά θα αρχίσουν να εκσφενδονίζονται τα αυγά με μεγαλύτερους ρυθμούς (και δεν θα φταίμε και καθόλου).