Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Iδιαίτερα μαθήματα τέλος!


Εννοείται ότι έχω γυρίσει εδώ και 1-2 βδομάδες από τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά κάτι η μπάλα της νέας χειμωνιάτικης σεζόν στη δουλειά, κάτι η έμφυτη σπαρίλα που με διέπει, αμέλησα να ανανεώσω αυτό το blog με τα νέα μου.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως ("μουσκέψεως;" που λέει και ο Βουτσάς), μία από τις αποφάσεις για το νέο "ακαδημαϊκό" έτος 2008-2009, είναι η διακοπή των ιδιαιτέρων μαθημάτων που έκανα πάνω στο λειτουργικό Mac OSX και στους υπολογιστές Macintosh. Όχι ότι αυτά τα μαθήματα γνώρισαν ποτέ επιτυχία από οικονομικής απόψεως για μένα. Κάθε άλλο, θα έλεγα ότι ήταν αποτυχημένη επιχειρηματική ιδέα, ή όπως λένε αυτοί που δεν θέλουν να παραδεχτούν τις λάθος εκτιμήσεις τους "η αγορά δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο στην Ελλάδα". Τα μαθήματα ήταν πιο πολύ μπελάς και φύρα για τεχνική υποστήριξη στα προβλήματα των νέων χρηστών. Εγώ όμως ήθελα να δείξω πως επιλύονται τα τυχόν προβλήματα μέσω της γνώσης και όχι να τα επιλύω ο ίδιος. Τεσπά, δε βαριέσαι, από κάθε τι αντλείς εμπειρίες, ακόμα κι από τα άσχημα.

Ξήλωσα λοιπόν από το site όσες σελίδες είχαν να κάνουν με τα σεμινάρια και τα μαθήματα και μου έμειναν 2-3 μαζί με την σελίδα αυτή του blog. Η κεντρική σελίδα (gomac.gr) θα ανακατευθύνει εφεξής στην σελίδα του blog.

Φυσικά το blog αυτό θα συνεχίζει να υπάρχει, ανανεωμένο και δυνατό, για να γράφω όσα με ενδιαφέρουν κυρίως γύρω από τους υπολογιστές Μac και τα διάφορα gadgets της Apple γενικότερα. Αυτό το καιρό, όλο και πασπατεύω τα 2 iPhones 3G (ένα άσπρο και ένα μαύρο) που αγοράσαμε μόλις η Vodafone τα έβγαλε στην πιάτσα. Αναμείνατε εντυπώσεις σύντομα και καλό μας χειμώνα!

3 σχόλια:

TheoCoach είπε...

Αντώνη welcome back από τις διακοπές.

Δεν ξέρω αν είχες κλεισμένες όλες τις ημέρες σου από switchers για μαθήματα προσαρμογής αλλά η μία φορά που βρεθήκαμε με βοηθήσε πάρα πολύ να εξοικιωθώ και να μάθω "κολπάκια" που ίσως να τα έβρισκα τυχαία σκαλίζοντας τα κουμπιά.

Οπότε ευχαριστώ γι' αυτό.

Τώρα περιμένω να ακούσω νέα/review για το iphone 3G.Εσύ πήρες το μαύρο φαντάζομαι...για να πηγαίνει με το macbook σου.

Το Σάββατο πέρασα 320GB σκληρό στο δικό μου και είμαι μια χαρά. Τώρα σειρά έχει το iphone 3G. Το πλάνο είναι να το πάρω Ιανουάριο εκτός και αν δεν αντέξω και το χτυπήσω νωρίτερα.

Θα τα πούμε...

Θοδωρής

thalis είπε...

He's back !!!

Μαλλιά Κουβάρια είπε...

Κρίμα που δεν εκτίμησε το κοινό την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις σου.
Καλή επιτυχία σε ότι άλλο κάνεις απο δω και στο εξής!