Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

FaceBook ξανά τέλος.

Πολύς "θόρυβος" για μένα. 1.000.000 Έλληνες εγγεγραμμένοι χρήστες, ένας λίγοτερος, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Γράφω στον μεγάλο του τοίχο το ύστατο χαίρε. Νόμιζα ότι θα μπορούσα τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο για τη δουλειά μου, αλλά εν τέλει έχει καταντήσει τόπος ερωτήσεων και απαντήσεων για το iPhone, τους Mac και τα iPods.

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Θα μας λείψεις, Αντώνη.

Michael Sorotos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω μαζι σου Αντωνη, εχει καταντησει κουραστικο το facebook.....
Εγω παντως εχω βαλει πολλους περιορισμους στο facebook. Εχω μπλοκαρει ολους μου τους φιλους στο να μου στελνουν invites για applications και για ανουσια groups,games κτλ. Εχω σβησει το wall, και οτιδηποτε αλλο μπορει να με ζαλισει καθημερινα.
Το χρησιμοποιω απλα για να στελνω μηνυματα σε φιλους και για να βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβαζουν διαφοροι φιλοι και γνωστοι.
Εχε γεια λοιπον και συντομα ειμαι σιγουρος θα σε ακολουθησουν κι αλλοι.

Unknown είπε...

Kαι εγω σκεφτομαι καιρο τωρα να το σβησω, γιατι το εχω βαρεθει. Kαλα εκανες....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, σόρρυ που χώνομαι, αλλά πολύ χασομέρι είναι! Μία φορά μπήκα να δω πώς είναι και έχασα όλο μου το απόγευμα, ενώ μπορούσα να δουλέψω! Τελείως αντιπαραγωγικό. Άσε που είναι ένας φτιαχτός κόσμος, το θέμα είναι με όλους αυτούς που έχει ο καθένας επαφή εκεί μέσα, θα ήθελε να έχει "ζωντανές" σχέσεις; έναν καφέ από κοντά βρε αδερφέ... Πολύ αμφιβάλλω... Λοιπόν φίλε μου, εγώ δεν σε αποχαιρετώ από το φεισμπουκ (καλό το ελληνικό ε) αλλά σε προϋπαντώ στον αληθινό κόσμο! Αν θες να δεις τί κάνει κάποιος, πάρε ένα τηλ, ή καλύτερα, βρες χρόνο να τον δεις!! Δεν συμφωνείτε;;

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Οκ, βλέπω ότι δεν είμαι μόνος. Το FaceBook όπως λέει και ο ανώνυμος είναι ότι πιο αντιπαραγωγικό μπορεί να κάνει κανείς στο διαδίκτυο. Και γω σπανίως έμπαινα γιατί με ενοχλεί η όλη φιλοσοφία του και ήθελα να το έχω απλά ως ένα μέρος που μαζεύω τους πελάτες αλλά και παλιούς φίλους. Δυστυχώς κατέντησα να ασχολούμαι καθημερινώς μαζί του, μιας και το email μου γέμιζε καθημερινά από "δραστηριότητες" του FaceBook. Γι' αυτό νομίζω ότι η μόνη ενδεδειγμένη λύση στην περίπτωση μου, είναι το ξήλωμα του FaceBook από τη ζωή μου. Ούτως ή άλλως, αποδείχθηκε μεγάλη αχρηστίλα.

Ανώνυμος είπε...

μόνο που ένα προφίλ στο facebook δεν μπορείς να το κάνεις delete αλλά deactivate! Ό,τι ανέβασες το κρατάνε.Από τη δική μου εμπειρία.Ας μάθουν οι φίλοι ό,τι το να μοιράζεσαι φωτογραφίες μπορεί να γίνει πιο όμορφα με το flickr.Τα σέβη μου!

Ανώνυμος είπε...

SOS! Μόλις χθες πήρα ένα macbook- προέρχομαι από τον κόσμο των pc και δεν ξέρω τίποτα από mac. Πώς μπορώ να δουλέψω σε αρχείο word? Υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα μου είπαν κάτι γνωστοί που είναι αρκετά καλό και συμβατό με το mac. Είναι εγκατεστημένο στο μακ ή πρέπει να το κατεβάσω από κάπου; Δώστε (πληροφορία) και σώστε αν μπορείτε (πρέπει να βάλω ένα τεράστιο "Ν" πάνω στο μακ γιατί είμαι επικίνδυνη ασχετίλα!!) Ευχαριστώ!!! Μια pc-τζού σε έναν νέο- συναρπαστικό βέβαια- κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

Αχ, τώρα είδα την φωτογραφία σου! Είμαι η προηγούμενη ανώνυμη (mac-άσχετη), ήρθα την προηγούμενη εβδομάδα στο μαγαζί και μου έδωσες πληροφορίες, τελικά όμως το πήρα από το πλαίσιο αναγκαστικά λόγω των 12 άτοκων δόσεων (εσείς είχατε μόνο 3 δυστυχώς). Μου είχες πει για κάτι παρουσιάσεις για τη λειτουργία των mac, αυτές μπορώ να τις παρακολουθήσω ή επειδή δεν το πήρα από εκεί δεν μπορώ να έρθω; μου έχει αρέσει πολύ μέχρι τώρα το mac αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε μαθήματα! Αν δεν γίνεται, δεν πειράζει, θα φορτωθώ γλυκά σε μια γνωστή μου που τα ξέρει... Α! είχα στείλει και ένα ερώτημα πριν από μερικές μέρες για το μαγνητισμό που είχα αισθανθεί στο "πλαίσιο" στο αλούμινομ, αλλά τελικά σε άκουσα και αυτό πήρα, στο άλλο "πλαίσιο" στην Καλαμαριά δεν το παρουσίαζε και μέχρι τώρα από χθες που το πήρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο (ίσως επειδή το δουλεύω στην μπαταρία;;) Α! Delete κουμπί δεν έχει; μόνο backspace? Σ' ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Για office σκηνικά παίζει το neo office η το open office που είναι τζαμπέ.

Αλλιώς το MS Office για Mac, η το iWork που έχει μεσα το pages.

Όσο για το facebook... μουυυυυυυυυυυυφααααα!

1 ανώνυμος!

Ανώνυμος είπε...

Kala ekanes file. Den mpaino facebook ostoso kano connect meso Adium mono kai mono giati exo kapoia contacts pou den xrhshmopoioun oute msn oute skype.