Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Logitech Comfort Lapdesk

Logitech Comfort Lapdesk

Ωραία τα φορητά της Apple και σούπερ λεπτά, αλλά κάθε καλοκαίρι ψήνονται τα γκογκόφια μας όταν τα πέρνουμε στην αγκαλιά μας. Κάτι ξέρει η Apple και έχει σταματήσει να τα αποκαλεί "laptop" εδώ και καιρό, αφού οι θερμοκρασίες που αναπτύσσουν είναι ικανές να κάνουν τα λιλίκια μας φλαμπέ. Ειλικρινά θα ήθελα η Apple να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα μιας και είναι το μόνο που με ενοχλεί στα φορητά.

Τί να κάνουμε λοιπόν εμείς οι καναπεδάτοι που την αράζουμε το απόγευμα με τον φορητό αγκαλιά; Η λύση είναι αυτά τα μίνι τραπεζάκια που κάθονται στην αγκαλιά μας και παρεμβάλονται ανάμεσα σε μας και το ψηστήρι. Εδώ και καιρό είχα προμηθευτεί αυτό το combo μαξιλαράκι / τραπεζάκι από το IKEA, αλλά τώρα το καλοκαίρι γινόντουσαν τα ποδαράκια μου μούσκεμα από το μαξιλάρι, οπότε έψαχνα για μία καλή εναλλακτική.

Εσχάτως φέραμε στο μαγαζί μια λύση της Logitech, το Comfort Lapdesk και το αγόρασα για να αντικαταστήσω το ΙΚΕΑτο μαξιλαράκι. Μπορώ να πω ότι το Comfort Lapdesk είναι μια χαρά, αφού μετά από 3 συνεχόμενες ώρες στην αγκαλιά μου, ούτε που ίδρωσα, ούτε που δυσφόρησα. Στα συν του επίσης το όμορφο design του, που κολακεύει αισθητικά το MacBook Pro και η καλή ποιότητα κατασκευής.

Το λευκό πλαστικό που κάθεται το MacBook Pro αν και γυαλιστερό δεν αφήνει το MacBook Pro να γλιστρήσει, ενώ φαίνεται πως κάνει καλύτερη δουλειά από θέμα ψύξης σε σχέση με αυτό του IKEA, αφού στις ίδιες συνθήκες το φορητό είναι τουλάχιστον 2 βαθμούς Κελσίου πιο δροσερό. Η κάτω του πλευρά είναι μαλακή σαν μαξιλαράκι, αλλά κάνει μια κούρμπα επιτρέποντας στα πόδια μας να δροσίζονται. Να, δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες του Lapdesk - νομίζω ότι η Logitech έκανε καλή δουλειά και έλυσε ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν ακουμπάμε τα φορητά στα πόδια μας.

1 σχόλιο:

PetrosKaz είπε...

Είναι πολύ όμορφο και φαίνεται και πολύ βολικό,δεν το είχα υπόψη μου.