Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Αλλαγές στη σελίδα του GoMac


Όπως θα παρατηρήσατε όσοι επιχειρήσετε να μπείτε σήμερα στη σελίδα αυτή, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση Gomac.blogspot.com, λειτουργεί ανακατεύθυνση που οδηγεί στη διεύθυνση GoMac.gr.

Αυτή είναι και η «κανονική» διεύθυνση του site πλέον. Όσοι από σας παρακολουθείτε αυτό το ιστολόγιο χρησιμοποιώντας ως σελιδοδείκτη το Gomac.blogspot.com, παρακαλώ αλλάξτε το σε GoMac.gr.

Επίσης αν παρατηρήσετε νεκρούς συνδέσμους ή άλλα «κακώς κείμενα» από τις σημερινές τεχνικές αλλαγές που υπέστη αυτή η σελίδα, αφήστε μου ένα σχόλιο κάτω από αυτή τη δημοσίευση.

Συγχωρέστε μου τυχόν λάθη -είναι μια αλλαγή που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και καιρό (το domain Gomac.gr το έχω εδώ και 2 περίπου χρόνια), αλλά αντ' αυτού προτίμησα την εύκολη λύση της έμμεσης ανακατεύθυνσης (το Gomac.gr οδηγούσε στο Gomac.blogspot.com). Με τη σημερινή αλλαγή το Gomac.gr οδηγεί στο Gomac.gr!

- Δημοσιεύθη από το iPhone μου.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 31/07/09]: Φαίνεται ότι υπάρχει ένα θέμα με την εμφάνιση των μεγάλων φωτογραφιών στις δημοσιεύσεις - εξαφανίστηκαν. Σιγά - σιγά τις αντικαθιστώ.
Επίσης, όσοι/ες είχατε γραφεί στις ειδοποιήσεις αναρτήσεων σχολίων, το RSS feed έχει αλλάξει οπότε ξαναγραφτείτε κάνοντας κλικ στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας. Άλλο κακό να μην μας εύρει!
Βιάστηκα να μιλήσω... Φαίνεται και πως η εύρεση τα έχει παίξει και βρίσκει μόνο τις δημοσιεύσεις από την ώρα που έκανα την τράμπα στο domain. Σκρουντ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γειες! Δουλευει μια χαρά σε μένα προς το παρόν. Και τα RSS εμφανίζονται κανονικά. Ωραίες δουλειές άνοιξες καλοκαιριάτικα!

macnasos είπε...

Βασικά σε κάποια links που έχουν μέσα τα άρθρα, όπως το τελευταίο για το Navigon, σου λέει ότι θα κάνει ανακατεύθυνση και αν πατήσεις Ναι σε πάει τελικά στο άρθρο. Είναι αυτό πρόβλημα;

Αντώνης Σιγάλας είπε...

@macnasos Ναι και αυτό το αντελήφθειν. Δεν το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα από τη στιγμή που σε ανακατευθύνει στη σωστή σελίδα, αλλά σε βάθος χρόνου θα τα διορθώσω κι αυτά. Ευχαριστώ!