Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Πού είναι το 10.5.2, ε; Ε;

Αν παρακολουθείτε τα rss feedια με τα macνέα θα έχετε διαβάσει από την προηγούμενη βδομάδα ένα κάρο "νέα" ότι η αναβάθμιση του Leopard (το 10.5.2 δηλαδή), κυκλοφορεί από μέρα σε μέρα. Κι όμως τέλειωσε η βδομάδα, ήρθε και η Τρίτη που βγαίνουν νέα πράγματα για μας τους mac users και τίποτα. Nada - Niente - Rien.

Αν έπρεπε να μαντέψω "προς τι η άλγητα", θα έλεγα ότι έχει να κάνει με το ΜacBook Αέρας. Ως γνωστόν το νέο overpriced/underspeced laptop της Apple, έχει φορεμένο το 10.5.2 αφού το χρειάζεται για το Remote Disk και το multitouch trackpad μεταξύ άλλων. Επίσης οι φήμες λένε για νέα MacBook Pro με multitouch trackpad κι αυτά. Της Apple της αρέσει να τα βγάζει όλα μονοκοπανιά. Γι' αυτό καμμιά φορά κάνετε software update και έχει 4-5 updates μαζεμένα μετά από καιρό software ξηρασίας. Άρα υποθέτω, ότι θα βγουν όλα μαζί. Πότε; Του Αγίου Στηβ ανήμερα.

Αν πάντως οι φήμες βγουν αληθινές και το επόμενο update θα αγγίζει τα 400MB με fixes και νέα features, καλώς να'ρθει γιατί εδώ διψάει η αυλή μας.

{UPDATE @23:48} Ώπα! Άρχισε η χιονοστιβάδα των updates: Numbers 1.02, Pages 3.02, Keynote 4.02, αλλά άφαντο (ακόμη) το Mac OS 10.5.2. Οψόμεθα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη, θα βγει το 10.5.2 μην ανησυχείς και ελπίζω να φέρει multitouch support και για πιο παλιά laptops της Apple. Θα ήταν τέλειο να κάνω τέτοια κόλπα στο MacBook μου!
Και αυτά που έχουν ακουστεί για την επαναφορά των views στα stacks του dockbar και την επιλογή transparent menu bar ή όχι, τα περιμένω πως και τι. Ελπίζω βέβαια τα 400ΜΒ να λύσουν τα διάφορα σκόρπια bugs του Leopard που συναντάω εδώ και εκεί...