Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Another Blink in the Word

Σας παρουσιάζω με μεγάλη υπερηφάνεια, το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα που έκανα για την Microsoft! Η ιδέα για τη πραγμάτωση του ξεκίνησε από το μπάνιο (όπως όλες οι καλές ιδέες, π.χ. Αρχιμήδης). Απολαύστε το:


Μουσική: Pink Floyd, Στίχοι δικοί μου, Φωνές: Alex, Junior και Fred από το Leopard. Σκηνοθεσία, ταπεινά δική μου. Οι εικόνες πάρθηκαν από το web :-)
Για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκαν το εξαιρετικό Keynote '08 και το Garageband '08 και πολύ κρασί την προηγούμενη! Ελπίζω να σας αρέσει. Αν σας αρέσει κάντε το ένα digg.

Αν πια σας άρεσε τόσο πολύ για να το βάλετε στο iPod σας και συ Στέλιο στο Zune σου, μπορείτε να κατεβάσετε το MP3 από εδώ. Σε λίγο θα ανεβάσω και το video στο Rapidshare σε υψηλή ανάλυση για maximum οπτικοακουστική απόλαυση διότι ως γνωστόν YouTube Quality Sucks!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]: Οκ, ανέβηκε και το βίντεο στο Rapidshare. Μπορείτε να το πάρετε από εδώ. Είναι εξηντακάτι megabytes, τύπου m4v σε ανάλυση 720x540 λεβεντοpixels.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Good one! Τι κρασί ακριβώς ήπιες την προηγούμενη μέρα?

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Ωραία ερώτηση! Χθες ήπιαμε (με τη γυναίκα μου) δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί. Το starter ήταν Don Luciano -Ισπανικό πολύ εύκολο κρασί (πάει με όλα) και κοστίζει μόλις 2 Ευρώ από τον Βασιλόπουλο. Κορυφαία Επίδοση και Άριστη Αγορά που λέει το hitech!
Το δεύτερο ήταν Βουλγάρικο και λέγεται Tcherga* (σημαίνει κάτι σαν κιλίμι στα Βουλγάρικα). Ήταν decent. Μετά από αυτά, σβήσαν τα φώτα :D

thalis είπε...

R.E.S.P.E.C.T.