Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Αστεία τιμωρία για πειρατεία στη Γαλλία


Η Γαλλία βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να σταματήσει όλους εμάς τους πειρατές από το να κατεβάζουμε μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Θα σου στέλνουν πρώτα ένα προειδοποιητικό μήνυμα:
Μεσιέ, σε έχουμε πάρει πρέφα πως κατέβασες το νέο άλμπουμ της Aguilera. Πρόσεχε!

και μετά αν δεν βάλεις μυαλό, θα σου κόβουν δια παντώς το Internet! Δεν κάνω πλάκα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία, ακόμα και από την φυλακή. Μετά θα πρέπει να πας να μετοικήσεις σε άλλη χώρα για να μπορείς να κάνεις ελεύθερα τους φίλους σου poke και vampires στο Facebook. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ 2 μέρες χωρίς Internet και παθαίνω ψυχικό κροκοντελούξ. Η ιδέα και μόνο αδιάβαστων emails και χιλιάδων, επίσης αδιάβαστων, RSS feeds με οδηγεί σε παράκρουση. Έχουμε εθιστεί τόσο πολύ στο διαδίκτυο που η ιδέα και μόνο μιας ζωής χωρίς Internet, μας τρομοκρατεί. Περισσότερα εδώ.

2 σχόλια:

Antonis είπε...

όπως είπε και κάποιος στο in/out, προβλέπω πολύ γέλιο στο μέλλον

Η Μισή Γαλλία χωρίς Internet - Φαλιρίζουν ο ένας μετά τον άλλον οι ISPs :)

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Ας αρχίσουν πρώτα από τα "μαλακά". Την πρώτη φορά που σε πιάνουν, θα σου απαγορεύουν τη χρήση MSN Messenger (μακάρι), μετά θα σου κόβουν το Facebook και το MySpace, στο τρίτο δεν θα μπορείς να στέλνεις funny videos και να προωθείς κουταμάρες από το email σου και τέλος θα μπορείς να μπεις μόνο στο site της AirFrance!