Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Συγχρονισμός mac με windows mobile κινητά


Όσοι άτυχοι διαθέτουν Windows Mobile κινητό και υπολογιστή Μac θα γνωρίζουν ότι αυτά τα δύο δεν πολυμιλάνε την ίδια γλώσσα. Κάτι η Μicrosoft που δεν υποστηρίζει την κινητή πλατφόρμα της σε υπολογιστές macintosh και linux για να γράψει κανά driver της ανθρωπιάς, κάτι η Apple που κάνει τον Κινέζο και σιγά μη γράψει drivers ΑΥΤΗ για τα επαίσχυντα κινητά Windows, οι ιδιοκτήτες κινητών με Windows mobile, μένουν με το... κινητό στο χέρι.

Μέχρι τώρα υπήρχε μια shareware mac εφαρμογή που κάλυπτε αυτό το κενό, όχι πάντα χωρίς προβλήματα, το Missing Sync το οποίο ζητάει 40$ για να σας συγχρονίσει τα δεδομένα. Σήμερα, μπήκε ένας νέος παίκτης στην αγορά, το Syncmate. Το οποίο υπόσχεται να σας λύσει όλα τα προβλήματα συγχρονισμού Windows Mobile κινητών με το Mac σας και μάλιστα δωρεάν! Το Syncmate είναι ακόμα beta (φυσικά) και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Καθώς δεν είχα ποτέ Windows Mobile κινητό και δεν σκοπεύω να αρχίσω τώρα με την έλευση του iPhone στην Ελλάδα (σε 38 τέρμινα), δοκιμάστε το και ακούω εντυπώσεις.

2 σχόλια:

john είπε...

Ειχα παλια και pda me windows CE και μετα πηρα και mobile pda με windows 5. Ειδικα η τελευταια εκδοση μου ειχε βγαλει την ψυχη.
Φυσικα ολα αυτα τα λαθη τα καναμε πριν μπουμε στον μαγικο και συναμα λειτουργικο κοσμο της Apple.

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Ναι, ναι! Άραγε το νέο Windows Mobile 6, τι τρελλά μουχαμπέτια να'χει και πόσες οκάδες bugs, εκτός του ότι είναι τόσο.... πράσινο (για κάποιο λόγο).