Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Παρουσίαση του Leopard στα Multirama

Στο μεγάλο Multirama του Πειραιά, (ξέρετε, αυτό που έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο όροφο στην πλατφόρμα των υπολογιστών Mac και στα λοιπά προϊόντα της Apple), στην Εθνικής Αντιστάσεως 6, στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Leopard στην Ελλάδα.
Η παρουσίαση θα γίνει στον δεύτερο όροφο, από άνθρωπο της Rainbow. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν από κοντά τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού, αλλά και ένας τυχερός να φύγει με δώρο το λειτουργικό Mac OS X Leopard, μετά από κλήρωση. Ποτέ μην υποτιμάτε την χαρά ενός καινούργιου λειτουργικού! Δείτε εγώ χαρά που πήρα! 'Αλλωστε εδώ δε μιλάμε για τα σVista! Ιδού και η αφίσα:


Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες παρουσιάσεις είναι καλοδεχούμενες, ειδικά από μεγάλες εταιρίες που κινούνται στον χώρο της πληροφορικής, όπως το Multirama. Όσοι δεν έχουν δει από κοντά τις δυνατότητες του Leopard, αλλά και τις δυνατότητες των υπολογιστών Mac γενικότερα, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούν εκεί και να διαπιστώσουν γιατί οι υπολογιστές Mac είναι η αφρόκρεμα της πληροφορικής και γιατί αποτελούν μια καλή εναλλακτική πρόταση από τον γνώριμο και βαρετό (και αντιαισθητικό και μιαρό) κόσμο των Windows.

2 σχόλια:

Antonis είπε...

Καλό είναι , αλλά έπρεπε να δίνουν δώρο και ένα MacBook ... Μόνο το Leopard τι να το κάνουν οι μη-mac owners Που θα πάνε ;)

Αντώνης Σιγάλας είπε...

Μπα, ένα MacPro με μια 30άρα Cinema Display :-P
Μπορεί να κάνουν κάτι ανάλογο όταν παρουσιάζουν hardware, αλλά εδώ software παρουσιάζουν και software δίνουν. Λογικό.