Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Ακόμα κουτσαίνει η λεοπάρδαλη

Το καινούργιο update του Leopard ήρθε και γω χάρηκα τσάμπα. Οι διορθώσεις που είχε δεν μου έκαναν γούστο αφού δε λύθηκαν τρία από τα (σημαντικότερα) bugs που αντιμετωπίζω το τελευταίο καιρό:
1. Στο Sidebar του Finder εκεί που γίνονται shared οι mac του σπιτιού, στον mac mini δεν φαίνονται και κατά συνέπεια δεν μπορούν να γίνουν mount οι 4 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι (ναι τέσσερις) και ο εσωτερικός δίσκος, παρά μόνο το home folder του χρήστη. Στο φάκελο /Volumes όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά με τα alias τον δίσκων, οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, αλλά χρειάζομαι να έχω πρόσβαση σε αυτούς τους δίσκους από τα άλλα macs του σπιτιού.

2. Στο FrontRow, όταν συνδέομαι σε άλλον υπολογιστή για να ακούσω μουσική, δεν φαίνεται το εξώφυλλο του άλμπουμ για κάποιο λόγο, το οποίο όμως υπάρχει. Επίσης πάλι στο FrontRow δεν μπορώ να δω DivX/Xvid που έχουν υπότιτλους SRT μέσω του plugin Perian (εδώ δεν ξέρω ποιός φταίει). Τέλος, στο FrontRow πάλι όταν συνδέομαι στις φωτογραφίες άλλου υπολογιστή του δικτύου, δεν μπορώ να κάνω browse με βάση τα Events (τοπικά μπορώ).

3. Στο Preview δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στα χρώματα, στη φωτεινότητα και στην αντίθεση μιας εικόνας, όταν κάνω Save As, η εφαρμογή κρασάρει συνέχεια. Το Preview το χρησιμοποιώ κατά κόρον οπότε το bug αυτό είναι ιδιαιτέρως σπαστικό.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν ένα κάρο κι άλλα bugs διαφορετικά για τον κάθε χρήστη, αν έχετε κανά κουλό μοιραστείτε το μαζί μου να μην αισθάνομαι μόνος :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: